Home‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

EAAs nye hjemmeside

lagt inn 2. jan. 2011, 12:09 av Primary Administrator
Vi har gleden av å presentere en ny hjemmeside. Det er lagt vekt på at informasjon vedrørende selvbygging av fly og helikopter skal være lett tilgjengelig og sidene enkle å navigere. For å holde kostnadene nede er det valgt å benytte en tjeneste som leveres gratis fra Google. Disse er relativt enkelt å administrere og redigere og bidrar til at vi ikke til enhver tid er avhengig av spesialkompetanse for å vedlikehold av våre sider. Sidene er lagret på Google server og vi er dermed mindre sårbare for datakrasj og tapte data. 

Det er også opprettet et forum hvor våre medlemmer kan utveksle erfaringer og informasjon. Også her er det valgt en gratis løsning. Dette gjør at vi må leve med noe reklame, men dersom dette på sikt ønskes fjernet kan dette gjøres mot betaling til tjenesteleverandøren. Dersom du ønsker tilgang er det bare å opprette et brukernavn. 

Det må i tiden fremover påregnes innkjøring og noen endringer inntil vi har funnet en egnet driftsform. Dersom du har forslag til endringer, vennligst send en e-post til eaa573(a)gmail.com
Comments