Wings and wheels

VELKOMMEN WINGS & WHEELS 2011

lagt inn 21. jan. 2011, 09:13 av Primary Administrator   [ oppdatert 21. jan. 2011, 09:52 ]

 
Wings & Wheels arrangeres for 12 gang, 24 - 26. juni 2011 og er Norges største fellestreff for Fly, Bil og MC med flere tusen campere og besøkende. Treffet holdes på Lunde flyplass, i hjertet av Telemark, vis a vis Telemarkskanalen og Nomevann i vakre naturomgivelser.

 

Det blir underholdning og aktiviteter og fra morgen til sene kvelden. Lørdag den 25. juni planlegges som tidligere år et meget underholdene flyshow med alt fra jetfly, veteranfly, selvbyggerfly, motorfly, mikrofly, fallskjerm, seilfly, modellfly og annen luftsport. Vi ønsker også å legge til rette for landing med sjøfly i tilknytning til stevneområdet.

 

I 2010 ble det for første gang arrangert fly in/flycamp beregnet for de som kommer luftveien. Vi ønsker alle velkommen, ikke minst selvbyggere av Experimental i tilknytning til EAA og de som har restaurererer veteranfly!

 

På deler av lørdagen vil det være mulig for besøkende å bivåne de besøkende fly. I år ønsker også å premiere utstilte beste fly inkludert Experimental for de som ønsker å delta på dette.  I 2010 var det totalt 51 fly som gjestet treffet. Selve flycampen har plass til nærmere 100 fly med mulighet for utvidelser.

 

For mer info se www.wingsandwheels.no og www.nomeflyklubb.no

 

 

                      

 

1-1 of 1